APKDom.com - Download APK Android Apps Store
App Download Loje Fjalesh 2 Install Latest APK downloader

Download Loje Fjalesh 2 Game APK

4.1/5

Downloads: 261 (Play Store Installs: 1,000+)

2439 votes, 9 stars
Get the last version of Loje Fjalesh 2 Game from Word for Android. Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani!** 10.000.000 lojtarë të regjistruar në gjithë botën **** Konkuroni në linjë me mijëra lojtarë*** Garë me shumë Lojtarë në Linjë*... Read More >

Loje Fjalesh 2   tr.com.fugo.wordz2.al   App Details

Turn off AdBlock & Tracking Protection as
they may break downloading functionality!

Loje Fjalesh 2   Screenshots

Loje Fjalesh 2
Loje Fjalesh 2

Loje Fjalesh 2   Description

Latest Loje Fjalesh 2 apk Download. Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani!

** 10.000.000 lojtarë të regjistruar në gjithë botën **
** Konkuroni në linjë me mijëra lojtarë**

* Garë me shumë Lojtarë në Linjë
* Lojëra Unike Cdo Raund
* 4 Mënyra të Ndryshme Loje
* Sistem me Nivele dhe Klasifikime
* Kartë Pikësh Personale
... dhe shumë më tepër!

Loja është e lehtë: Vetë terhiqni gishtin mbi gërmat e tabelës dhe lidhini për të krijuar fjalë. Gjeni sa më shumë të jetë e mundur nga fjalët e fshehura brenda kohës.

Konkuroni me mijëra lojtarë në kohë reale. Download and setup Play Store APK file or download and install obb original from GooglePlay AppStore.

Loje Fjalesh 2   Version History

Loje Fjalesh 2   Tags

COMMENTS