APKDom.com - Download APK Android Apps Store
App Download Мој Воздух (Moj Vozduh) Install Latest APK downloader

Download Мој Воздух (Moj Vozduh) App Latest APK

Downloads: 333 (Play Store Installs: 50,000+)
DMCA Policy (for the Owners)

4.7
2439 votes, 9 stars
Get the last version of Мој Воздух (Moj Vozduh) App from Health & Fitness for Android. Дознај што дишеш! Лесно и прегледно види ги информациите за квалитетот на воздухот од сите 17 мерни станици поставени низ цела Македонија. Мој Воздух (Moj Vozduh) Информирај сè од кој тип е... Read More >

Мој Воздух (Moj Vozduh)   com.gorjan.airquality   App Details

Turn off AdBlock & Tracking Protection as
they may break downloading functionality!

Мој Воздух (Moj Vozduh)   Screenshots

Мој Воздух (Moj Vozduh)
Мој Воздух (Moj Vozduh)

Мој Воздух (Moj Vozduh)   Description

Latest Мој Воздух (Moj Vozduh) apk Download. Дознај што дишеш! Лесно и прегледно види ги информациите за квалитетот на воздухот од сите 17 мерни станици поставени низ цела Македонија. Мој Воздух (Moj Vozduh) Информирај сè од кој тип е секое мерење, кои се горните граници, кои се загадувачите и што се препорачува во случај на екстремни загадувања.
Достапна на Македонски, Англиски и Албански.

Можности:
- Податоци во живо од 17 мерни станици и 7 типа на загадување
- Графички приказ на последните 24/48/92 часа
- Совети за намалување на загадувањето и за тоа кој го предизвикува
- Споделување на загадувањето во одбраниот регион
- Следење на локацијата и доставување информации за најблиската станица

МојВоздух во медиумите:
- IT.com.mk апликација на денот: http://it.com.mk/aplikacija-na-denot-znaete-li-shto-dishete-vo-skopje-tetovo-i-bitola/
- Telefoni.mk: http://telefoni.mk/news-8763-Intervju-so-Gorjan-Jovanovski---Aplikacijata-Moj-vozduh-za-pogolema-eko-svest.html
- for Мој Воздух (Moj Vozduh) apk download GSM.mk: http://gsm.mk/moj-vozduh-aplikacija-koja-go-meri-kvalitet-na-vozduhot-vo-makedonija
- Канал5: https://www.youtube.com/watch?v=yt-lvuUUsbA
- Кајгана: http://kajgana.com/makedonski-aplikacii-za-ios-i-android-tret-del
- Порта3: http://www.porta3.mk/moj-vozduh-povisoka-svest-za-zagaduvanjeto/

Веб верзија: http://gorjan.rocks/clients/airquality/

Објаснение за пермисии:
- Пермисијата за читање и запишување се користи исклучиво за зачувување на сликата кога ќе ја искористите опцијата за споделување. Не се читаат никакви кориснички информации, едноставно описот што го дава Google Play е доста непрецизен.

Информациите се освежуваат секој саат и се превземаат од страната „Квалитет на Воздух“ на Министерството за Животна Средина и Просторно Планирање како дел од програмата Отворени Податоци објавени на: http://www.otvorenipodatoci.gov.mk. Download and setup Play Store APK file or download and install obb original from GooglePlay AppStore.

Мој Воздух (Moj Vozduh)   Version History

Мој Воздух (Moj Vozduh)   Tags

Top Android Developers

Google Inc.

Apps: Google Play services Apk Update, YouTube, Google Maps, Google Chrome: Fast & Secure, Google App, Google+ Plus, Chrome Beta, Gboard - the Google Keyboard, Google Play Music, Google Camera, Google Home, Android System WebView, Google Drive, Google Photos, Google Play Store, Android Wear - Smartwatch, Android Pay, Google Calendar, Google Sheets, Google Play Games, Gmail, Google Docs, Google Slides, Google Play Books, Google Play Movies & TV, Hangouts, Google Keep, Android Auto - Maps, Media, Messaging & V, Google Android Messages, Google Street View, YouTube Music, Chrome Canary (Unstable), Chrome Dev, Google Translate, YouTube Kids, Inbox by Gmail, Google Text-to-speech, Google Express: Shopping, Deals, Fast Del, Snapseed, Google Fit - Fitness Tracking, Google Duo, Google Opinion Rewards, YouTube Creator Studio, Google Cantonese Input, Google Earth, Google My Business, Google Classroom, Google News & Weather, Google Wallet, Google Play Newsstand, Google Phone, Google TalkBack, YouTube Go (Unreleased), Google Indic Keyboard, Cardboard, Google Contacts, Google Allo, AdWords, Toontastic 3D, YouTube Gaming, Google Analytics, Google Voice, AdWords Express, Google Zhuyin Input, Google Account Manager, Google Apps Device Policy, Pixel Launcher, Google Clock, Google Play services for Instant Apps, Google Now Launcher, Chrome Remote Desktop, Cloud Print, Google My Maps, Google Handwriting Input, Project Fi by Google, Voice Access (Unreleased), Google Japanese Input, Google Admin, One Today by Google, PhotoScan by Google Photos, Device Assist, Google I/O 2017, Google PDF Viewer, Triangle: More Mobile Data, Google VR Services, YouTube for Android TV, Cardboard Camera, Google Korean Input, Google Wifi, YouTube VR, Screenwise Meter, Androidify, Google Files, Google Trips - Travel Planner, Google Arts & Culture, Cardboard Design Lab, Interactive Events, Google Spotlight Stories, My Tracks, Hangouts Dialer - Call Phones, Sound Search for Google Play, Spaces – Find & do with Google, Google Pinyin Input, Cloud Console, MyGlass, Carrier Services, Google Play Console, Who’s Down - Summer 2016, Google Goggles, YouTube TV - Watch & Record TV, Find My Device, Trusted Contacts, Google Expeditions, Daydream, Blogger, Google Authenticator, Google Gesture Search, Android TV Launcher, Live Channels, Wallpapers, Android TV Remote Control, Google Play Store, Google Cast Receiver, Calculator, Google Santa Tracker, Zagat, Google Play Games, Google Device setup, Google Currents, Hangouts Meet, Google Slides, Android Device Policy, Crowdsource, Google MusicFX, Android Easter Egg, Google Live Data Wallpapers, YouTube Kids TV, Google BrailleBack, Google Phone and Messaging Storage, Google Connectivity Services, etc.