APKDom.com - Download APK Android Apps Store
App Download AMZS, prometne informacije Install Latest APK downloader

Download AMZS, prometne informacije App Latest APK

Downloads: 271 (Play Store Installs: 10,000+)
DMCA Policy (for the Owners)

4.3
2439 votes, 9 stars
Get the last version of AMZS, prometne informacije App from Maps & Navigation for Android. Preverite, kaj je na poti z ažurnimi, točnimi, jasnimi in dostopnimi prometnimi informacijami. AMZS, prometne informacije Pravi prijatelj za poti brez skrbi!AMZS je brezplačna aplikacija, ki... Read More >

AMZS, prometne informacije   si.topapp.radaralarm   App Details

Turn off AdBlock & Tracking Protection as
they may break downloading functionality!

AMZS, prometne informacije   Screenshots

AMZS, prometne informacije
AMZS, prometne informacije

AMZS, prometne informacije   Description

Latest AMZS, prometne informacije apk Download. Preverite, kaj je na poti z ažurnimi, točnimi, jasnimi in dostopnimi prometnimi informacijami. AMZS, prometne informacije Pravi prijatelj za poti brez skrbi!
AMZS je brezplačna aplikacija, ki voznike opozarja na radarje, nasproti vozeče voznike, policijske kontrole, prometne nesreče, zastoje, bližine šol in druge dogodke v prometu. Barvna skala cest ponazarja pretočnost prometa. Deluje tako, da ženski glas voznika v slovenskem jeziku samodejno opozori na dogodek, ki voznika čaka na njegovi poti. Pri tem vozniku ni potrebno gledati v telefon, temveč lahko ostane osredotočen na vožnjo in cesto.
Poleg obveščanja o dogodkih, vsebuje tudi vpogled v cestne kamer. Vpogled v cestne kamere omogoča vozniku, da pregleda stanje na slovenskem avtocestnem križu, preden se odpravi for AMZS, prometne informacije apk download na pot.

Aplikacija ima tudi tipko SOS. Tipka SOS pošlje sms s koordinatami vozila v klicni center AMZS. Sporočilo omogoča dežurni ekipi AMZS, da obvesti ustrezne intervencijske službe.
Tipka SOS igra zelo pomembno vlogo v primeru, ko udeleženec zaradi šoka ne zna točno opisati svoje lokacije. Tipka SOS zato uporabniku omogoča, da na enostaven način
z enim SMS sporočilom posreduje svojo točno lokacijo in tako zelo olajša delo intervencijskim službam.

Za točnost prometnih informacij skrbi posebej usposobljena ekipa prometnega servisa Radia 1 in informacijskega centra AMZS, vsak dan, od 6h do 24h.


* Pogosta uporaba GPS-a v ozadju lahko hitreje izprazni baterijo.
* Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life. Download and setup Play Store APK file or download and install obb original from GooglePlay AppStore.

Download AMZS, prometne informacije APK

    Download disclaimer: AMZS, prometne informacije (si.topapp.radaralarm) is the property and trademark from AMZS.


AMZS, prometne informacije   Tags

Top Android Developers